Haine pentru pacienţii de la IMSP Spitalul de Psihiatrie din Bălţi

 

Miercuri, 9 octombrie 2019, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălţi au adus în dar pacienţilor de la IMSP Spitalul de Psihiatrie din Bălţi (director Valentina Schiopu) câteva sute de kilograme de haine.

Doamna Liliana Sanduleac, asistenta principală a Spitalul de Psihiatrie, a mulţumit mult pentru dar, menţionând „că darul este binevenit şi că aceste haine vor fi împărţite pacienţilor”. „Vine perioada rece a anului şi avem nevoie de haine groase pentru pacienţii noştri”. „Vă mulţumim în numele celor care se vor îmbrăca cu aceste haine”, a mai menţionat doamna Sanduleac.

PS Antonie a spus că hainele au ajuns la Episcopia din Bălţi de la Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei şi le-au adus la Spital pentru că aici sunt oameni în suferinţă care au nevoie de aceste haine.

Hainele au fost triate şi puse în saci de polietilena de doamnele din cadrul Societăţii Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi (preşedinte - dna preoteasă Lucia Cernei).

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi