Haine pentru beneficiarii Centrului de plasament temporar din Bălţi

 

Haine pentru beneficiarii Centrului de plasament temporar din Bălţi

 

Joi, 10 octombrie 2019, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălţi, PC preot Valeriu Ursu, paroh al bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena” din satul Corlăteni, raionul Râşcani, dna preoteasă Lucia Cernei, preşedintele Societăţii Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi şi dna preoteasă Anghelina Ursu au făcut o vizită la Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilităţi (adulte) din municipiul Bălţi şi au adus în dar, beneficiarilor de aici, câteva sute de kilograme de haine.

Reprezentanţii Episcopiei de Bălţi s-au întâlnit cu domnul Pavel Florea, directorul Centrului de plasament temporar, care a mulţumit Episcopiei de Bălţi pentru faptul că vine cu diferite daruri către beneficiarii Centrului.

PS Antonie a specificat că hainele au ajuns la Episcopia din Bălţi de la Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei şi au fost alese pe categorii şi puse în saci de polietilena de către doamnele din cadrul Societăţii Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi.

Reprezentanţii Episcopiei de Bălţi s-au întâlnit şi cu beneficiarii Centrului. Aceştia au mulţumit pentru haine şi au amintit de prânzul gustos oferit de Societatea Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi, în ziua de 11 aprilie 2019, invitându-i să mai aducă bucate de casă. Prânzul din data de 11 aprilie a fost pregătit de doamnele din satele Sloveanca şi Răzălăi, având-o ca şi coordonator pe dna preoteasă Lucia Cernei.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi