Colind pentru bătrânii de la Azilul din Drăgăneşti, Sângerei

Miercuri, 9 ianuarie 2020, PS Antonie, Episcop de Bălţi, împreună cu preoţii membrii corului preoţesc misionar „Mitropolit Visarion Puiu” al Episcopiei de Bălţi, a vizitat Azilul de bătrâni „Sfântul Gheorghe” din satul Drăgăneşti, rn. Sângerei (director Ludmila Mereniuc).

Clericii Episcopiei de Bălţi au adus în dar, celor treizeci de beneficiari ai Azilului din Drăgăneşti, şervete, şampon, săpun, praf de spălat, săpun lichid, detergent şi burete pentru vase ş.a.

PS Antonie i-a felicitat pe lucrătorii şi beneficiarii Azilului cu marele praznic la creştinătăţii, Naşterea Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, iar Corul preoţesc misionar „Mitropolit Visarion Puiu” a oferit în dar un buchet de colinde, urându-le la toţi mulţi ani cu sănătate. 

PS Antonie a menţionat că este o bucurie pentru clericii Episcopiei de Bălţi că au reuşit să ajungă la bătrânii de la Azilul din Drăgăneşti, aducându-le în dar şi câteva colinde. „Bucuria Naşterii Domnului trebui să ajungă la tot sufletul creştinesc. Dacă am reuşit să bucurăm pe aceşti părinţi ai noştri, de aici, de la Azil, ne-am făcut datoria”, a menţionat PS Antonie. 

Doamna director Ludmila Mereniuc a mulţumit preoţilor Episcopiei de Bălţi pentru vizită, daruri şi colindă, subliniind că aceste momente sunt o alinare pentru beneficiarii Azilului din Drăgăneşti.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi