Alte 25 de tablete educaţionale au ajuns la elevii din cuprinsul Episcopia de Bălţi

Miercuri, 2 septembrie 2020, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de către PC Preot Dorian Revenco, a donat alte 25 de tablete educaţionale, elevilor recomandaţi de părinţii parohi din Protopopiatul de Soroca şi Floreşti. Câte cinci elevi au selectat, împreună cu directorii de scoli din localitate, PC preot Marian-Cosmin Grigore, paroh al comunităţii „Tuturor Sfinţilor” din oraşul Floreşti, protopop de Soroca şi Floreşti, PC protoiereu Ilie Munteanu, paroh al comunităţii „Înălţarea Domnului” din oraşul Floreşti, PC preot Serghei Bârlădeanu, paroh al comunităţii „Sfântul Serghie de Radonej” din localitatea Vărvăreuca, raionul Floreşti, PC preot PC părinte Florentin Constantin Doboşeriu, consilier eparhial şi paroh al comunităţii „Sfântul Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava” din Voloviţa, Soroca, PC Preot Ştefan Eftodi, slujitor la biserica „Sfânta Parascheva” din Soroca.  

Elevilor recomandaţi de PC Preot Ştefan Eftodi au fost de la Liceul Teoretic Constantin Stere din Soroca. Tabletele le-au fost înmânate în faţa instituţiei de învăţământ, în prezenţa directorul şi vice directorului liceului.

Domnul Vasile Baş, directorul Liceul Teoretic Constantin Stere din Soroca a mulţumit părintelui Ştefan Eftodi pentru faptul că s-a gândit la Liceul Constantin Stere, şi a mulţumit Episcopiei de Bălţi şi Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale, pentru daruri şi a menţionat că aceste tablete le vor fi de mare ajutor elevilor în procesul de învăţământ în condiţii noi de pandemie.

PS Antonie a menţionat şi de această dată că cele o sută de tablete educaţionale sunt daruri ale preoţilor şi credincioşilor români din cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Iosif şi sunt destinate pentru elevii din cuprinsul Episcopiei de Bălţi.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi