Peste 100 de copii din Bălţi au primit cadouri din partea Episcopiei de Bălţi

Miercuri, 6 ianuarie 2021, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Dorian Revenco, preot misionar în cadrul Episcopiei de Bălţi, a făcut o vizită la câteva instituţii şcolare şi medicale din Bălţi, unde a dus peste o sută de cadouri copiilor din aceste instituţii.

Clericii Episcopiei de Bălţi au dus 15 cadouri copiilor de la Şcoala internat specială pentru copii orbi şi slab văzători din Municipiul Bălţi (director Natalia Mogoreanu), 20 de cadouri copiilor de la Centrul de Plasament Temporar şi Reabilitare pentru copii din Bălti (director – dr. Valeriu Slobodean) şi 69 de cadouri copiilor internaţi la Departamentul Pediatrie al IMSP Spitalul Municipal Bălti ( şef departament - dr. Maria Neamţu). În cadrul Departamentului Pediatrie al Spitalul Municipal Bălti sunt internaţi şi copii bolnavi de Covid-19.

PS Antonie a menţionat că aceste mici daruri din partea Episcopiei de Bălţi vin să aducă mici bucurii copiilor din aceste instituţii. „Fiecare copil trebuie să simtă bucuria Naşterii Pruncului Iisus”, a spus PS Antonie. Ierarhul Episcopiei de Bălţi a felicitat angajaţii acestor instituţii cu Praznicul Naşterii Mântuitorului şi le-a mulţumit pentru munca lor jertfelnică de fi de strajă la sănătatea copiilor, urându-le un an nou binecuvântat cu sănătate, pace şi bucurii.

Reprezentanţii instituţiilor vizitate de clericii Episcopiei de Bălţi au mulţumit pentru daruri şi le-a dorit slujitorilor Episcopiei de Bălţi „să înmulţească faptele bune, care aduc bucurie şi speranţă oamenilor, gesturi atât de importante în timpurile pe care le trăim”.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi