PS Antonie: „În perioada Postului Mare toţi suntem invitaţi să înmulţim faptele de milostenie”

Miercuri, 3 aprilie 2019, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălţi a făcut o vizită la IMSP Spitalul de Psihiatrie din Bălţi (director  Valentina Schiopu). Clericii Episcopiei de Bălţi au adus în dar, pacienţilor de aici, peste 450 de kilograme de mere proaspete.

Doamna Liliana Sanduleac, asistenta principală a Spitalul de Psihiatrie, a mulţumit mult pentru dar, menţionând „că este un dar binevenit pentru pacienţi”. „Merele sunt frumoase, proaspete şi de bună calitate şi sunt dăruite la un moment potrivit al anului, când pacienţii au nevoie de vitamine. Vă mulţumim în numele pacienţilor noştri”, a mai menţionat doamna Sanduleac.

PS Antonie a spus că merele sunt darul unui bun creştin, pe nume Vasile Eftodi din Ocolina, raionul Soroca, şi a prezentat şi un certificat însoţitor, care confirmă calitatea merelor. „Nu este primul gest filantropic al domnului Eftodi, când ajută diferite categorii de oameni care au nevoie de sprijin concret. A fi darnic, este o calitate a creştinului bun, a creştinului milostiv. Suntem în perioada Postului Mare şi toţi suntem invitaţi să înmulţim faptele de milostenie. Când facem binele bucurăm semenii, iar noi creştem duhovniceşte”, a menţionat PS Antonie.   

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi