PS Antonie, prezent la Festivitatea de Absolvire a Colegiului de Medicină din Bălţi  

PS Antonie, prezent la Festivitatea de Absolvire a Colegiului de Medicină din Bălţi

 

Miercuri, 03 iulie 2024, PS Antonie, Episcopul de Bălţi, a participat, la invitaţia domnului director Andrei Sochirca, la Festivitatea de Absolvire a Colegiului de Medicină din Bălţi, promoţia 2024. Evenimentul s-a desfăşurat la restaurantul „Prezident” din municipiul Bălţi.

Domnul Andrei Sochirca i-a mulţumit PS Antonie pentru sprijinul acordat tinerilor de la Colegiul de Medicină din Bălţi, pe parcursul anilor de învăţământ 2020 – 2021, 2021 - 2022, 2022-2023 și 2023-2024, şi a menționat frumoasa colaborare dintre Episcopia de Bălţi şi Colegiul de Medicină din Bălţi. Domnul Sochirca i-a înmânat PS Antonie o Diplomă de onoare „în semn de înaltă recunoștință și apreciere pentru parteneriat dedicat și suport continuu în dezvoltarea și perfecționarea cadrelor medicale”.

PS Antonie a mulţumit pentru invitaţia de a fi prezent, și în acest an, la Festivitatea de Absolvire a Colegiului de Medicină din Bălţi, pentru distincție și i-a felicitat pe profesori şi pe absolvenţi cu frumosul eveniment de absolvire a Colegiului de Medicină din Bălţi, una dintre cele mai bune școli medicale din R. Moldova. PS Antonie a oferit, cu această ocazie, șase burse „Mecena Vasile Stroescu” absolvenților cu cele mai bune rezultate la învățătură. Fiecare premiant a primit din partea Episcopului Antonie și câte o Carte de rugăciune.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi