Corul „Mitropolit Visarion Puiu” al Episcopiei de Bălţi a colindat profesorii de la USARB 

 

Joi, 21 decembrie 2023, Corul preoţesc misionar „Mitropolit Visarion Puiu” al Episcopiei de Bălţi, împreună cu PS Antonie, Episcopul de Bălţi, a colindat cadrele didactice de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

PS Antonie, Episcopul de Bălţi, în cuvântul său de felicitare, adresat cadrelor didactice, a menţionat că florilegiul de colinde interpretat de Corul preoţesc misionar „Mitropolit Visarion Puiu” constituie darul spiritual al Episcopiei de Bălţi pentru profesorii de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. Ierarhul Episcopiei de Bălți a mulțumit conducerii instituției și cadrelor didactice pentru proiectele desfășurate în comun, subliniind buna colaborare între Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi și Episcopia de Bălți.

Doamna Natalia Gaşiţoi, rectorul Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, a mulţumit pentru colinde subliniind cooperarea rodnică între cele două instituții - Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi și Episcopia de Bălți - și a acordat o Diplomă de Excelență Episcopului Antonie, menționând implicarea episcopului de Bălți în susținerea diferitor proiecte educaționale și promovarea valorilor spirituale în mediul academic local.

PS Antonie a mulțumit pentru diplomă și a spus că Preasfinția Sa și peoții din cadrul Episcopiei de Bălți doar își fac datoria – de a duce lumina adevărului către semeni și în mod special către tânăra generație.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi