PS Antonie a oficiat Taina Sfântului Maslu la Mănăstirea Chirilovca 

 

Vineri, 29 decembrie 2023, Preasfinţitul Părinte Antonie, Episcopul de Bălţi, a oficiat, împreună cu un sobor de preoți, Taina Sfântului Maslu la Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din satul Chirilovca, rn. Floreşti (locţiitoare stareţă – rasofora Maria Popa).

PS Antonie, în cuvântul său, s-a referit la folosul Tainei Sfântului Maslu pentru viața creștinului și a mulțumit viețuitorilor de la Mănăstirea Chirilovca pentru grija arătată pentru sănătatea trupească și sufletească a celor care frecventează acest sfânt așezământ monahal, organizând, periodic, pentru aceștia oficierea Tainei Sfântului Maslu.

PS Antonie i-a îndemnat pe cei prezenți să se roage Bunului Dumnezeu, Maicii Domnlui și sfinților, pentru că rugăciunea fierbinte și sinceră nu rămâne fără răspuns.

PS Antonie i-a îndemnat pe cei prezenți să se închine copiei icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu, care a fost donată Mănăstirii Chirilovca, în luna iulie 2021, de PCuv. Arhimandrit Nicodim Gheorghiţă, starețul Mănăstirii Hadâmbu.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi