Concurs-recital de poezie creștină și patriotică

 

Episcopia de Bălți (fostă a Hotinului),

în parteneriat cu Teatrul Național ,,Vasile Alecsandri” din mun.Bălți,

organizează concursul-recital de poezie creștină și patriotică „Lumină din Lumină”

Episcopia de Bălți (fostă a Hotinului), a Mitropoliei Basarabiei, cu binecuvântarea Preasfințitului Antonie, Episcopul de Bălți, anunță organizarea concursului-recital de poezie creștină și patriotică „Lumină din Lumină”, care se va desfășura în perioada 8 martie – 25 aprilie 2024.

La concurs sunt invitați să participe elevi și studenți din clasele V-XII, îndrăgostiți de poezie, cu dragoste de patrie și credință, din municipiul Bălți, Raioanlele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Rîșcani, Sîngerei și Soroca. 

𝗘𝘁𝗮𝗽𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳ăș𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶:

𝗘𝘁𝗮𝗽𝗮 𝗜 

𝟬𝟴-𝟭𝟱 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 – Înregistrarea participanților.

𝗘𝘁𝗮𝗽𝗮 𝗜𝗜 

𝟭𝟱-𝟮𝟮 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 – Concurenții vor expedia filmulețele/materialele video cu înregistrarea unui 𝗿𝗲𝗰𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝗲𝘇𝗶𝗲/𝗽𝗿𝗼𝘇ă/𝗱𝗿𝗮𝗺ă 𝗰𝘂 𝘁𝗲𝗺𝗮𝘁𝗶𝗰ă 𝗿𝗲𝗹𝗶𝗴𝗶𝗼𝗮𝘀𝗮ă și patriotică le vor expedia pe adresa de email [email protected]

 𝟭𝟱 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 – publicarea listei elevilor care au fost admiși la etapa a III-a.

𝗘𝘁𝗮𝗽𝗮 𝗜𝗜𝗜, 𝗘𝘁𝗮𝗽𝗮 𝗦𝗰𝗲𝗻𝗶𝗰ă

𝟮𝟱 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 – Participanții vor prezenta un Recital de poezie/proză/dramă cu tematică religioasă și patriotică (cel din înregistrarea video).

Finalizarea concursului, anunțarea rezultatelor.

 

Încurajăm cadrele didactice să promoveze elevii cu aptitudini intelectuale și capacități deosebite și să asigure înregistrarea acestora în concurs. 

Elevii doritori de a se înscrie în competiție, vor completa fișierul atașat din următorul link: https://forms.gle/cGsQ5hzJ8dDayE2b9 până la data de 𝟭𝟱 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰, 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟯.𝟱𝟵.

Pentru detalii, accesați regulamentul de organizare și desfășurare a concursului:

https://drive.google.com/file/d/1mkCkojZKphWgBpXRIhFKE1e9zleKQjdH/view?…

Contacte:

060531765 / 078111228