Episcopia de Bălți a donat un autovehicul ÎM DRCD Bălți

Episcopia de Bălți a donat un autovehicul ÎM DRCD Bălți

Miercuri, 26 iunie 2024, PS Antonie, Episcopul de Bălţi, a binecuvântat autovehiculul donat de Episcopia de Bălți Întreprinderii municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” Bălți (director interimar – dna Cristina Sochircă).

PS Antonie a menționat că este mulțumit că Episcopia de Bălți a reușit să ajute ÎM „Direcția Reparații și Construcții Drumuri”. Între altele, Episcopul de Bălți, a mai spus: „Când am aflat că ÎM „Direcției Reparații și Construcții Drumuri” Bălți are nevoie de o mașină, pentru că cea veche era într-o stare gravă, am apelat după ajutor la părinții stareți și preoți de peste Prut, pe care îi cunosc, și care nu o singură dată ne-au sprijinit în proiectele noastre caritativ-filantropice. Susținerea cea mai mare am avut-o din partea PCuv Arhimandrit Nicodim Gheorghiţă, stareţul Mănăstirii Hadâmbu din Arhiepiscopia Iaşilor, un mare iubitor de Basarabia, și care, în mai multe rânduri, a fost alături de Episcopia de Bălți, susținând proiectele noastre. Adresez mulțumiri tuturor celor care au jertfit din puținul lor pentru a putea, astăzi, să facem acest dar. Și de data aceasta ne-am convins, încă odată, cine este alături atunci când ai nevoie de ajutor”.

Doamna Cristina Sochircă, director interimar al Întreprinderii municipale „Direcției Reparații și Construcții Drumuri” Bălți, a mulțumit Episcopiei de Bălți pentru ajutor și tuturor celor care au contribuit la achiziționarea autovehiculului. „Este îmbucurător când există oameni cu inimă mare, care fac ca viața să fie mai frumoasă”, a menționat doamna Sochircă.

Episcopia de Bălți este cunoscută pentru multiplele sale activități cu caracter caritativ-filantropic.

Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi